Om oss

May Karin har jobbet i skatteetaten og som advokat i internasjonale revisjonsfirma, før hun etablerte egen advokatpraksis i 2002.

Hennes spesialkompetanse er skatterett og internasjonal skatterett. Hun har omfattende kompetanse på bistand til arbeidsgivere og utestasjonerte arbeidstakere såkalt «expatriates», med regler om visum, arbeidsavtaler ved utestasjonering innenfor og utenfor EØS området, og regler om trygdemedlemskap og trygderettigheter ved arbeid over landegrensene.  

Hun er en del av UTREISETJENESTEN https://www.utreisetjenesten.no/, som er et partnerstyrt samarbeid mellom Sense Psykologi & Konsulenttjenester,  Sikkerhetsledelse og CONOW kompetansesenter for internasjonale relasjoner. Sammen bistår vi alle typer virksomheter som sender personell på oppdrag i utlandet.

Hun er oppnevnt av Finansdepartementet som medlem i Skatteklagenemda for perioden 2021-2024. Skatteklagenemnda er landsdekkende og skal behandle klager på skatt og merverdiavgift.

I tillegg til skatterett har hun drevet alminnelig advokatpraksis med hovedvekt på forretningsjus, fast eiendoms rettsforhold, eiendomsoppgjør, familierett, arv, og skifte siden 2002.

Les vår personvernerklæring

Trenger du advokatbistand? 

Send oss en henvendelse eller ta kontakt via telefon for en gratis samtale om din sak.

    pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram