Om oss

May Karin er skatteadvokat og jobber med skatterett, internasjonal skatterett og tilgrenset  forretningsjus. Hennes andre kjerneområder er saker innenfor familierett, arv og skifte. Dessuten bistår hun i saker om fast eiendom og med eiendomsoppgjør. 

 

Hun har bakgrunn fra skatteetaten og som advokat i store revisjonsselskaper, før hun etablerte egen advokatpraksis i 2002.

Hennes spesialkompetanse er skatterett og internasjonal skatterett. Hun bistår ved spørsmål om skatt og trygd for utenlandske statsborgere med opphold i Norge, og norske statsborgere med arbeidsopphold i utlandet. Hun bistår videre med rådgivning innenfor arbeidsrett/arbeidsavtaler ved utstasjonering innenfor og utenfor EØS området, og om trygdemedlemskap og trygderettigheter ved arbeid over landegrensene.  

Hun er en del av UTREISETJENESTEN som bistår virksomheter som sender personell på oppdrag i utlandet.

Hun er oppnevnt av Finansdepartementet som medlem i Skatteklagenemda for perioden 2021-2024. Skatteklagenemnda er landsdekkende og behandler klager på skatt og merverdiavgift.

Hun bistår også i saker innenfor generell forretningsjus/selskapsrett, fast eiendoms rettsforhold, eiendomsoppgjør, økonomisk  oppgjør ved skilsmisse og samlivsbrudd, samt arv og skifte.

Les vår personvernerklæring

Trenger du advokatbistand? 

Send oss en henvendelse eller ta kontakt via telefon for en gratis samtale om din sak.

    pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram